20 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar
Fiskpinnar på asiatiskt vis.
Variation på fiskpinnar som är enkel att få till. Prova att göra vietnamesiska vårrullar med teriyaki dipp nästa gång du är sugen på fiskpinnar.
Förberedelser
Tillaga fiskpinnarna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.
Förbered salladen, alla grönsakerna och klyfta limen.
Blötlägg rispapperna och fyll dem med sallad, grönsaker och en fiskpinne. Rulla ihop och servera tillsammans med en klyfta lime, lite persilja eller koriander och Teriyakisås.
Dricks!
Servera Teriyakisåsen i varsin separat dippskål.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
9
st
Frasiga Fiskpinnar
9
st
rispapper
1
st
finstrimlad morot
0,5
st
finstrimlad gurka
1,5
st
avokado
1
st
klyftad lime
ett knippe persilja eller koriander
krispig sallad
2
dl
Teriyakisås
salt och nymald vitpeppar
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
Fiskpinnar + vårrullar = Sant!En förvånansvärt god kombination, helt klart värd att testa! / KlaraJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Varför använder folk lax?Varför använder andra lax när fiskpinnar passar lysande i vårrullar / sommarrullar? Gott som om jag hade gjort det själv. Peter FJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.