Tillaga så här
UGN: Värm ugnen till 225ºC. Lägg de frysta fiskpinnarna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen (varmluftsugn ca 12 min, ugn ca 15 min).
AIRFRYER: Förvärm Airfryern till 200 °C. Lägg den frysta fisken (½ förpackning) i nätkorgen och tillaga ca 8 min. Låt stå i ca 1 min före servering.
STEKPANNA: Stek de djupfrysta fiskpinnarna i ca 6-8 minuter på medelvärme. Vänd då och då.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Filéer av ALASKA POLLOCK* (FISK) 65 % (Theragra chalcogramma), VETEMJÖL, rapsolja, vatten, potatisstärkelse, salt, kryddor (paprika, gurkmeja), jäst. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Gluten
Fisk
Innehåll
Fisk är en sund proteinkälla som är rik på omega 3 och har ett lågt innehåll av mättat fett. Findus Frasiga Fiskpinnar är inget undantag! Gjorda på renskurna filéer av MSC-märkt Alaska pollock och panering på Findus specialbakade bröd. Findus spröda fiskpinnar passar lika bra till potatis som i en smakrik fisktacos. Smaklig måltid!
Nyckelhål
MSC-märkt fisk
energi (kJ) | 801 kJ |
energi (kcal) | 191 kcal |
fett | 7.7 g |
varav mättat fett | 0.6 g |
kolhydrat | 17 g |
varav sockerarter | 0.8 g |
fiber | 0.7 g |
protein | 13 g |
salt | 0.7 g |
Lägg till recension
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
-
Smakade väldigt gottStekte tre pinnar i rapsolja och avnjöt dem tillsammans med hemmagjord potatismos och lite majonnäs. Smakade precis som när man var liten och mamma stod i köket och tillagade dem. En smak av folkhemmet.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Goda och frasiga fiskpinnarhttp://niehoff.se/findus-frasiga-fisknyheter/Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Riktig fiskfilé iOtroligt goda fiskpinnar som hela familjen är tokiga i. Jättestor skillnad på fisken i dessa jämfört med 30-packet. Dessa är helt underbara och perfekt med en klick majonäs, lite citron och allra helst hemmagjort potatismos med persilja.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Enkla att laga, goda att hava!Enkelt stekta, bryts inte lika enkelt som vanliga fisk pinnar, och mycket goda!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Bästa fiskpinnarna!Godaste fiskpinnarna vi ätit här hemma. Vår matkräsna femåring äter gladligen dessa och det är skönt att veta att det är bra innehåll i dom. Rekommenderas!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
ej godnågon konstig syrlig smak, köpte orginalet med 30 pinnar istället , mycket bättre, den bästa med torsk slutade ni sälja.dåligtJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
dåligtsmakar illaJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
OKDessa är OK, och är väl bästa på marknaden nu av pinnar, men saknar Torskfiskpinnarna som var lite bättre.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Mycket godaJättegoda fiskpinnar! Perfekta helt enkelt! Mina tillbehör: kokt potatis, ärtor och kall sås gjord av gräddfil, majonnäs, dill, rödlök, salt, peppar och limesaft.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Sådär!Torsfiskpinnarna var mycket godare!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
MissnöjdSå tråkigt att ni tog bort Torskfiskpinnarna, det var dem bästa och de smakade bäst! Dessa är tyvärr inte alls lika bra!
-
Frasiga Fiskpinnarmycket godaJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.