Fisktaco med frasiga fiskpinnar och vit yoghurt sås
Frasiga fiskpinnar i kombination med svenska ärter, krispig rödkål och het chili i majstortilla. Kan det bli bättre? Detta är fisktaco när den är som bäst!
Förberedelser
Tillaga fiskpinnarna i ugn enligt instruktioner på förpackningen.
Värm majstortillabröd hastigt i en het stekpanna.
Montera tacon med strimlad rödkål, ärtsalsa och bitar av fiskpinnar.
Toppa med yoghurt sås, röd chili och en limeklyfta.
Ärtsalsa
Häll ärtblandningen i en mixer och pulsera till en salsa. Smaka av med salt och peppar.
Hacka lök och pressa vitlöksklyfta. Bryn detta med rapsolja i kastrull på medelvärme i några minuter.
Tillsätt ärter, kycklingbuljong, limesaft och cayennepeppar. Sjud i 10 minuter.
Kryddig yoghurtsås
Mortla fänkålsfrö med spiskummin och vitlökspulver.
Blanda majonnäs med yoghurt.
Blanda i kryddblandning med juice från 1/2 lime och tabasco. Smaka av med salt och peppar.
Fiskpinnar och rödkål
Strimla rödkål så tunt som möjligt. Lägg strimlorna i isvatten och låt rinna av precis innan uppläggning.
Dricks!
Servera alla ingredienser var för sig i skålar och låt gästerna bygga sin egen taco.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
Snygga tacos med fisk!Riktigt snygga tacos och även smaken är på topp. Ett tips är att rosta tacobröden och hänga dem på en kant så att formen blir lika snygg som på bilden. Smarrigt med ärtsalsa måste jag säga.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Frasiga fiskpinnar med god såsToppenrecept med riktigt frasiga fiskpinnar! Härligt att se lite mer detaljerade recept med era nya fiskprodukter. Tack och bock.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.