Grönkålssallad med krispig panerad fisk toppad med rostade frön
Panerad fisk är ett enkelt, sunt och gott middagsval! Findus Crispies, på hållbart fiskad Alaska pollock, är saftiga fiskbitar med extra spröd panering. Servera den med en härlig kålsallad och rostade frön!
Förberedelser
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg ut grönkålsbladen på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över oljan och sätt in i ugnen i 4-6 minuter. Strö över flingsalt.
Höj ugnen till 220 grader och tillaga fisken enligt anvisning på fölrpackningen.
Koka ärterna enligt anvisning på förpackningen.
Strimla rödkålen och vitkålen fint.
Lägg upp grönkålen, rödkålen, vitkålen och ärterna på tallrikar.
Blanda ihop allt till dressingen och ringla över salladen.
Lägg sedan den tillagade fisken på salladen.
- Rosta solrosfrön och pumpafrön i en torr stekpanna på hög värme. Strössla över fisken och salladen.
Tips!
Saknar du sås till rätten? Prova att addera vår fräscha limesås!