Panerad fisk med grönkålssallad och frön

Fröbakad fisk med grönkålssallad och ärter
20 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Grönkålssallad med krispig panerad fisk toppad med rostade frön

Panerad fisk är ett enkelt, sunt och gott middagsval! Findus Crispies, på hållbart fiskad Alaska pollock, är saftiga fiskbitar med extra spröd panering. Servera den med en härlig kålsallad och rostade frön!

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 200 grader.

  2. Lägg ut grönkålsbladen på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över oljan och sätt in i ugnen i 4-6 minuter. Strö över flingsalt.

  3. Höj ugnen till 220 grader och tillaga fisken enligt anvisning på fölrpackningen.

  4. Koka ärterna enligt anvisning på förpackningen.

  5. Strimla rödkålen och vitkålen fint.

  6. Lägg upp grönkålen, rödkålen, vitkålen och ärterna på tallrikar.

  7. Blanda ihop allt till dressingen och ringla över salladen.

  8. Lägg sedan den tillagade fisken på salladen.

  9. Rosta solrosfrön och pumpafrön  i en torr stekpanna på hög värme. Strössla över fisken och salladen.

Tips!

  • Saknar du sås till rätten? Prova att addera vår fräscha limesås!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

2 
förpackning
 
Spröda Crispies
Grönkålssallad: 
1 påse grönkål 
200 
g
 
rödkål
200 
g
 
vitkål
0,5 
förpackning
 
Svenska Ärter
3 
msk
 
rapsolja eller olivolja
flingsalt 
Dressing: 
1 
st
 
citron
 
saft och zest
1 cm ingefära  
riven
1 
tsk
 
honung
4 
msk
 
rapsolja eller olivolja
Solrosfrön och pumpafrön

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält