Lax i ugn med pestotäcke och tagliatelle

Recept - lax i ugn på en bädd av tagliatelle och pestokräm
15 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar

Laxfilé i ugn med pestotäcke serverat med tagliatelle

Att laga lax i ugn behöver inte vara svårt. Med vårt recept får du till rätt tid och temperatur för att skapa en smaksensation med hemmagjord pesto. Servera med tagliatelle eller en enklare sallad.

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 190 grader.

  2. Mixa/finhacka/blanda basilikan, parmesanosten, vitlöken och oljan.

  3. Blanda i skorpmjölet och det rivna citronskalet. Smaka av med salt och peppar.

  4. Bred pestotoppingen på laxfiléerna och baka i ugnen 10-15 minuter, helst innan servering för bästa resultat.

Dricks!

  • Servera gärna med en god tagliatelle och sallad.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
paket
 
Pestotopping:
1 
stor knippe basilika
2 
msk
 
parmesanost
1-2 
st
 
vitlöksklyftor
2 
msk
 
olivolja
3 
msk
 
skorpmjöl
rivet citronskal av 1/2 citron
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • Lax i ugn är gott!
    Lax med 190 grader var en succé! Riktigt gott att vända ner överdrivet mycket parmesan måste jag säga.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Enkelt och gott!!
    Perfekt middag om du vill laga något snabbt, blev en favorit hos alla här hemma!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.