20 min
förberedelsetid
30 min
tillagningstid
4
Serveringar
Snabb fisk på grillen
Inspiration till grillen? Testa att grillad vår torskfilé! Här med smak av citron och salvia som serveras med ärt- och bönsallad. En god och nyttig sommarrätt!
Förberedelser
Tina torskfiléerna lätt. Pensla med oljan och strö på salvian och dillen. Salta och peppra.
Lägg de skivade citronerna i nätet, lägg torskfiléerna ovanpå och avsluta med citronskivorna. Lägg filéerna mot varandra så du får en jämnare tjocklek på grillytan.
Grilla spetten till en innertemperatur på ca 52°.
Ärt- och bönsallad:
Blanda alla ingredienser kallt och värm lite lätt på grillen strax innan serveringen.
Dricks!
Servera med ugnsrostad nypotatis.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
4
st
Fina filéer av torsk MSC
Salt och peppar
2
msk
olja
2
st
citroner, tunt skivade
2
msk
salvia
2
msk
dill
Ärt- och bönsallad:
200
g
Svenska Ärter
200
g
sojabönor
1
st
vitlöksklyfta
1-2
tsk
hackad chili
1
msk
olivolja
1
msk
vit balsamvinäger
1
st
lime, rivet skal
Salt och peppar