Grillade majskolvar med pepparrotsaioli

Grillad majskolv med pepparrotsaioli
10 min
förberedelsetid
12 min
tillagningstid
4
Serveringar

Grillade majskolvar som är så goda att doppa i pepparrotsaioli

Grillade majskolvar är underbar sommarmat. Söta och goda för både små och stora gäster.

Förberedelser

  1. Pensla majskolvarna med lite olja. Salta och peppra. Grilla majskolvarna till fin färg runt om.

Pepparrotsaioli:

  1. Blanda alla ingredienserna till pepparrotsaiolin. Salta och peppra efter tycke och smak.

Dricks!

  • Vid servering, strö gärna lite färska örter över majskolvarna för att få en spännande nyans till pepparotsaiolin.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

800 
g
 
Majskolvar
1 
msk
 
olja
Salt och peppar
Pepparrotsaioli:
25 
g
 
riven pepparrot
1 
st
 
vitlöksklyfta, finhackad eller pressad
1 
dl
 
Äkta Majonnäs, burk
1 
dl
 
smetana

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält