10 min
förberedelsetid
12 min
tillagningstid
4
Serveringar
Grillade majskolvar som är så goda att doppa i pepparrotsaioli
Grillade majskolvar är underbar sommarmat. Söta och goda för både små och stora gäster.
Förberedelser
Pensla majskolvarna med lite olja. Salta och peppra. Grilla majskolvarna till fin färg runt om.
Pepparrotsaioli:
- Blanda alla ingredienserna till pepparrotsaiolin. Salta och peppra efter tycke och smak.
Dricks!
Vid servering, strö gärna lite färska örter över majskolvarna för att få en spännande nyans till pepparotsaiolin.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
800
g
Majskolvar
1
msk
olja
Salt och peppar
Pepparrotsaioli:
25
g
riven pepparrot
1
st
vitlöksklyfta, finhackad eller pressad
1
dl
Äkta Majonnäs, burk
1
dl
smetana