Spenatsoppa med kokt ägg

Spenatsoppa med kokt ägg
10 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar

Snabb spenatsoppa med kokt ägg

Soppa på tre ingredienser? Ja, du hörde rätt! Här är en smakrik men mycket enkel spenatsoppan som går snabbt att slänga ihop. Addera ett kokt ägg på toppen och soppan är redo att avnjutas!

Förberedelser

  1. Koka äggen i cirka 6-7 minuter. Skölj sedan äggen i kallt vatten för att lättare kunna skala dem.

  2. Dela sedan äggen på mitten.

  3. Hacka löken och fräs i kastrull med lite olja.

  4. Tillsätt den hackade spenaten och späd med vatten. Smaka av med salt och peppar.

  5. Häll upp soppan i skålar och servera med de kokta äggen.

Dricks!

  • Servera gärna ett gott surdegsbröd till soppan.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Hackad Spenat
1 
st
 
gul lök
4 
st
 
ägg
2-3 
dl
 
vatten
olivolja 
salt och peppar 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält