Brysselkål med chili & lime

Brysselkål med smak av lime och chili
5 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar

Het sallad med brysselkål och koriander

Brysselkål är ett krispigt och gott tillbehör som passar särskilt bra till kyckling och kalkon. Testa att sätta en asiatisk twist med smaker som soja, chili, ingefära och koriander!

Förberedelser

  1. Tina brysselkålen lite så att det går att dela kålen i halvor.

  2. Finhacka chili och ingefära.

  3. Stek brysselkålen i lite olja i stekpannan tillsammans med chilin och ingefäran i 2-3 minuter.

  4. Tillsätt soja, limesaft och hackad salladslök och stek några minuter till.

  5. Lägg brysselkålen på ett fat och toppa med koriander och eventuellt lite mer hackad chili.

Dricks!

  • Ringla lite honung över för sötmans skull.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Brysselkål
1,5 
st
 
salladslök
1,5 
st
 
chili
1,5 
msk
 
ingefära
2,5 
msk
 
soja
1,5 
st
 
lime
1,5 
msk
 
färsk koriander

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält