5 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar
Het sallad med brysselkål och koriander
Brysselkål är ett krispigt och gott tillbehör som passar särskilt bra till kyckling och kalkon. Testa att sätta en asiatisk twist med smaker som soja, chili, ingefära och koriander!
Förberedelser
Tina brysselkålen lite så att det går att dela kålen i halvor.
Finhacka chili och ingefära.
Stek brysselkålen i lite olja i stekpannan tillsammans med chilin och ingefäran i 2-3 minuter.
Tillsätt soja, limesaft och hackad salladslök och stek några minuter till.
Lägg brysselkålen på ett fat och toppa med koriander och eventuellt lite mer hackad chili.
Dricks!
Ringla lite honung över för sötmans skull.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
förpackning
Brysselkål
1,5
st
salladslök
1,5
st
chili
1,5
msk
ingefära
2,5
msk
soja
1,5
st
lime
1,5
msk
färsk koriander