25 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar
Grillad torskrygg med smak av sommar
Ett somrigt recept med torsk och aubergine som ackompanjeras av örter och chili, serverad med paprikahummus. Visst låter det gott? Prova receptet redan ikväll!
Förberedelser
Tina torskryggen och pensla med oljan. Salta och peppra.
Salta den skivade äggplantan och lägg dem på ett fat i 10 minuter.
Pressa skivorna lite lätt och bred på chili och örter. Rulla sedan in torskbitarna och sätt dem på spetten.
Grilla tills du har en innertemperatur på ca 52°C.
Mixa alla ingredienser till paprikahummusen och smaksätt med limejuice, salt och peppar.
Dricks!
Servera med en god olivolja.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
2
förpackning
Torskryggfilé MSC
Salt och peppar
2
msk
olja
1
st
äggplanta, skivad
2
msk
dill
2
msk
hackad chili
Paprikahummus:
200
g
grillad paprika
200
g
kikärter
1
st
vitlöksklyfta
1-2
tsk
hackad chili
1
msk
smetana
Salt och peppar
1-2
tsk
limejuice