Grillad torskrygg rullad i aubergine

Grillad torskrygg  lindad i äggplanta och smaksatt med örter och chili.
25 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Grillad torskrygg med smak av sommar

Ett somrigt recept med torsk och aubergine som ackompanjeras av örter och chili, serverad med paprikahummus. Visst låter det gott? Prova receptet redan ikväll!

 

Förberedelser

  1. Tina torskryggen och pensla med oljan. Salta och peppra.

  2. Salta den skivade äggplantan och lägg dem på ett fat i 10 minuter.

  3. Pressa skivorna lite lätt och bred på chili och örter. Rulla sedan in torskbitarna och sätt dem på spetten.

  4. Grilla tills du har en innertemperatur på ca 52°C.

  5. Mixa alla ingredienser till paprikahummusen och smaksätt med limejuice, salt och peppar.

Dricks!

  • Servera med en god olivolja.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

2 
förpackning
 
Torskryggfilé MSC
Salt och peppar
2 
msk
 
olja
1 
st
 
äggplanta, skivad
2 
msk
 
dill
2 
msk
 
hackad chili
Paprikahummus:
200 
g
 
grillad paprika
200 
g
 
kikärter
1 
st
 
vitlöksklyfta
1-2 
tsk
 
hackad chili
1 
msk
 
smetana
Salt och peppar
1-2 
tsk
 
limejuice

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält