Ugnsgrillad torskrygg med Bulgurmix

Torskrygg med Veggie Sides veganska grönsaksmix
35 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar

Ugnsgrillad torskrygg med grönsaksmix av bulgur, zucchini och kikärtor

Grillad torskrygg med Findus veganska grönsaksmix med bulgur, zucchini, kikärtor, tomat, bladspenat och gul morot. Mums!

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Tina och torka av torsken, pensla sedan med olja. Stek fisken i stekpanna till den har fått en fin stekyta.

  2. Lägg fisken i en ugnsfast form, salta och peppra. Sätt in fisken i ugnen i ca 10 minuter till att den är klar.

  3. Tillaga grönsaksmix Bulgur, zucchini & kikärter enligt anvisningar på förpackning.

     

Timjan och vitlöksolja

  1. Hacka timjan, skala och skiva vitlöksklyftorna tunt. Hetta upp olja i en stekpanna och lägg i vitlöken tillsammans med chiliflakes. Sänk värmen och rör om till vitlöken har fått lite färg, då lägger du även i den hackade timjan. Ta genast av oljan från värmen och häll över i annat kärl. Rör ner citronsaften och låt svalna.

Servering

  1. Servera tillagad Bulgurmix på en tallrik tillsammans med torsken och häll försiktigt över örtoljan på fisken.

Dricks!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

2 
förpackning
 
Torskryggfilé MSC
4 
msk
 
olivolja
salt och peppar
800 
g
 
Örtolja:
2 
st
 
vitlök, klyfta
12 
g
 
citronsaft
1 
dl
 
olivolja
30 
g
 
timjan, färsk
1 
tsk
 
chiliflakes

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält