Ugnsbakad fisk med italiensk tomatsås & blomkål

Ugnsbakad fiskfilé med tomatsås, potatis och sallad
5 min
förberedelsetid
45 min
tillagningstid
4
Serveringar

Saftig fisk med italiensk tomatsås, ris och blomkål

Enklare vardagsrätt är svårt att hitta! God ugnsbakad fisk med italiensk tomatsås som sköter sig själv i ugnen. Koka riset och stek blomkålen under tiden. Smaklig måltid!

Förberedelser

  1. Tillaga fisken på 200 grader i 40-45 minuter enligt anvisning på förpackningen.

  2. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.

  3. Dela blomkålen i små bitar och stek i stekpanna med olivolja på medelvärme. När riset kokat klar, häll i det i stekpannan och stek detta tillsammans med blomkålen i 1 minut. Smaka av med salt och peppar.

  4. Strö över hackad persilja.

Tips!

  • Pressa gärna lite citron över blomkålen vid stekning.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

3 
dl
 
ris
2 
förpackning
 
Ugnsbakad Fisk Tomat
1 
st
 
blomkålshuvud
4 
msk
 
persilja

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält