5 min
förberedelsetid
45 min
tillagningstid
4
Serveringar
Saftig fisk med italiensk tomatsås, ris och blomkål
Enklare vardagsrätt är svårt att hitta! God ugnsbakad fisk med italiensk tomatsås som sköter sig själv i ugnen. Koka riset och stek blomkålen under tiden. Smaklig måltid!
Förberedelser
Tillaga fisken på 200 grader i 40-45 minuter enligt anvisning på förpackningen.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Dela blomkålen i små bitar och stek i stekpanna med olivolja på medelvärme. När riset kokat klar, häll i det i stekpannan och stek detta tillsammans med blomkålen i 1 minut. Smaka av med salt och peppar.
Strö över hackad persilja.
Tips!
Pressa gärna lite citron över blomkålen vid stekning.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
3
dl
ris
2
förpackning
Ugnsbakad Fisk Tomat
1
st
blomkålshuvud
4
msk
persilja