15 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar
Förberedelser
- Sätt ugnen på 180 grader.
- Tina torskryggen och lägg i en ugnsfast form. Krydda ordentligt med salt och peppar och ställ åt sidan.
- Skiva rödlöken så tunt som möjligt och lägg i en skål. Häll över vinäger, socker, salt samt citronjuice. Rör om då och då.
Sås:
- Sätt in torsken i ugnen.
- Koka upp grädden och Philadelphiaosten och tillsätt senap efter smak.
- Tre minuter efter att torsken gått in i ugnen sätts broccolin i mikrovågsugnen och tillagas enligt anvisningarna på förpackningen.
När broccolin är klar, ta ut fisken ur ugnen.
Dricks!
Servera med nykokt potatis och gärna ett gott bröd till.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
förpackning
Torskryggfilé MSC
500
g
Sås:
300
g
Philadelphiaost
0,75
dl
vispgrädde
1-2
msk
grovmalen skånsk senap
1
st
rödlök
1½
msk
vinäger
1
krm
socker
citronjuice
salt och nymalen vitpeppar