Spenatpinnar med sojabönor & citronyoghurt

Spenatpinnar med ris, sojabönor och citronyoghurt
Green Cuisine
20 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Krispiga Spenatpinnar med sojabönor & syrlig citronyoghurt

En enkel men väldigt god rätt som passar perfek till middagen mitt i veckan. Servera de frasiga spenatpinnar med sojabönor, vitt ris, matvete och en härligt syrlig citronyoghurt. Tillsätt olja och vinäger efter smak och tycke. Lägg upp på tallriken och njut!

Förberedelser

  1. Blanda alla ingredienser till citronyoghurten och ställ åt sidan för att vila.

  2. Tillaga Spenatpinnar enligt anvisning på förpackningen.

  3. Koka riset och matvetet enligt anvisning på förpackningarna.

  4. Tillaga sojabönorna enligt anvisning på förpackningen.

  5. Skala gurkan och skär den i små bitar.

  6. Blanda riset, matvetet och grönsakerna lätt. Smaksätt med olja, vinäger samt salt och peppar.

  7. Servera Spenatpinnar på riset och addera en klick citronyoghurt.

Dricks!

  • Servera gärna ett gott bröd till!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Spenatpinnar
3 
dl
 
matvete
3 
dl
 
ris
0,5 
st
 
gurka
2 
dl
 
sojabönor
2 
msk
 
pumpakärnor
1 
msk
 
vinäger
1 
msk
 
rapsolja
salt och peppar 
Citronyoghurt: 
2,5 
dl
 
turkisk yoghurt
 
naturell
1 
st
 
citron
 
zest
färsk mynta  
hackad
salt och peppar 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält