Fylld bresaola med getostkräm

Fylld bresaola med honungsglacerad brysselkål
10 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Bresaola med ljuvlig getostkräm

En italiensk delikatess fylld med ärtskott, färskoströra och honungsstekt brysselkål. Passar utmärkt att ha på julbordet. Receptet är avsett för bufféservering.

Förberedelser

  1. Stek upp brysselkål med smör och tillsätt honung. Låt svalna och dela i bitar.

  2. Mosa getost med en gaffel och blanda det tillsammans färskosten. Smaka av med salt och peppar.

  3. Lägg ut bresaolan. Lägg på ärtskott, en klick färskostkräm och en halv brysselkål. Rulla ihop.

  4. Servera bresaolarullarna på ett fat tillsammans med resterande brysselkål.

Dricks!

  • Om du är sugen på en fyllning med smak av persilja och kummin istället för getost så rekommenderar vi dig att testa vårt andra julrecept med breasola.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

120 
g
 
Brysselkål
30 
g
 
smör
3 
msk
 
honung
Getostkräm:
50 
g
 
getost
80 
g
 
färskost
salt och peppar
8 
st
 
bresaola skivor
15 
g
 
ärtskott

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält