10 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar
Yoghurtsås med Haricot Verts, babyspenat och fetaost
En enkel och fräsch sås som är perfekt komplement till den klassiska tzatzikin. Gjord på haricots verts, fetaost och turkisk yoghurt. Gott till grillat, falafel och quinoa- och sötpotatisbiffar.
Förberedelser
Koka eller ånga Haricot Vertsen i cirka 2 minuter tills de är knallgröna men är fortfarande mycket krispiga. Spola av dem i kallt vatten och låt dem rinna av. Skiva dem fint.
Blanda ihop yoghurt, salt, dijonsenap, olja och citronskal- och saft. Vänd ner bönorna och spenaten. Mosa fetaost och tillsätt i såsen och rör till en krämig kräm.
Dricks!
En krämig grön sås som passar bra till falafel med Veggie Sides.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
125
g
Haricots Verts
2
dl
turkisk yoghurt
0,75
tsk
salt
1
tsk
dijonsenap
1
msk
olivolja
0,3
st
citron
35
g
babyspenat
150
g
fetaost