Yoghurtsås

Yoghurtsås med haricots verts
10 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar

Yoghurtsås med Haricot Verts, babyspenat och fetaost

En enkel och fräsch sås som är perfekt komplement till den klassiska tzatzikin. Gjord på haricots verts, fetaost och turkisk yoghurt. Gott till grillat, falafel och quinoa- och sötpotatisbiffar.

Förberedelser

  1. Koka eller ånga Haricot Vertsen i cirka 2 minuter tills de är knallgröna men är fortfarande mycket krispiga. Spola av dem i kallt vatten och låt dem rinna av. Skiva dem fint.

  2. Blanda ihop yoghurt, salt, dijonsenap, olja och citronskal- och saft. Vänd ner bönorna och spenaten. Mosa fetaost och tillsätt i såsen och rör till en krämig kräm.

Dricks!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

125 
g
 
Haricots Verts
2 
dl
 
turkisk yoghurt
0,75 
tsk
 
salt
1 
tsk
 
dijonsenap
1 
msk
 
olivolja
0,3 
st
 
citron
35 
g
 
babyspenat
150 
g
 
fetaost

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält