Dill- och persiljeraita

Dill och persiljekräm
10 min
tillagningstid
4
Serveringar

Såsen är ett perfekt tillbehör på påskbordet men också väldigt god till rostade rotsaker, grillad eller stekt lax, grillat eller stekt fläskkött eller som dipp till chips eller nachos och grönsaker.

Förberedelser

  1. Hacka gurkan fint och riv över vitlöken.
  2. Blanda i yoghurt och majonnäs, dill  och persilja.
  3. Smaka av med salt & peppar.

Dricks!

  • Dekorera med en dill- eller persiljekvist.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
st
 
gurka, skalad & urkärnad
1/2 
st
 
vitlöksklyfta
2 1/2 
dl
 
turkisk yoghurt
1/2 
dl
 
Äkta Majonnäs, tub
1/4 
dl
 
persilja
1/4 
dl
 
dill

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält