5 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar
Förberedelser
Vispa ihop ingredienserna till såsen: 0,5 dl japansk soja, 0,5 dl vatten, 0,5 dl risvinäger/ balsamvinäger, 1 dl jordnötssmör, 2 msk sesamolja, 1 msk strösocker, 1 st juice av lime.
Dela 400 g kycklinglårfilé i mindre bitar.
Hetta upp 2 msk olja i en wok eller stekpanna och stek kycklingen på hög värme ca 4–5 minuter så den blir klar och tillsätt 450 g wokgrönsaker och stek ytterligare i ca 4–5 minuter.
Sänk värmen och tillsätt såsen och hetta upp.
Strö över hackad koriander vid servering. Servera med ris.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
450
g
Wok Zanju Style
400 g kycklinglårfilé
0,5 dl japansk soja
0,5 dl vatten
0,5 dl risvinäger/balsamvinäger
1 dl jordnötssmör
2 msk sesamolja
1 msk strösocker
1 st juice av lime
2 msk olja
koriander
4 port ris