5 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar
Krämig ärtrisotto med torsk
Bjud gästerna på en rätt som de kommer jubla över! Underbart krämig ärtrisotto med parmabakad torskfilé som serveras med extra parmesan på toppen. Visst låter det supergott?
Förberedelser
- Tina fisken och torka av på hushållspapper.
- Gör risotton enligt anvisning på förpackningen. Avsluta den med att röra ner ärter och riven parmesan.
- Under tiden risotton kokar, lagar du fisken.
- Salta och peppra torskfiléerna lätt.
- Lägg en matsked pesto på varje och linda en skiva parmaskinka runt.
- Baka fisken i ugn i 150°C i ca 10 min. Servera med ärtrisotton.
Tips!
Lite extra parmesan på risotton är jättegott.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
4
portioner
arborioris
250
g
Svenska Små fina Ärter
50
g
parmesanost
500
g
Fina filéer av torsk MSC
4
msk
pesto
4
st
skivor parmaskinka
Salt och peppar