Ärtrisotto med parmabakad torskfilé

Ärtrisotto med torskfilé
5 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Krämig ärtrisotto med torsk

Bjud gästerna på en rätt som de kommer jubla över! Underbart krämig ärtrisotto med parmabakad torskfilé som serveras med extra parmesan på toppen. Visst låter det supergott?

Förberedelser

  1. Tina fisken och torka av på hushållspapper.
  2. Gör risotton enligt anvisning på förpackningen. Avsluta den med att röra ner ärter och riven parmesan.
  3. Under tiden risotton kokar, lagar du fisken.
  4. Salta och peppra torskfiléerna lätt.
  5. Lägg en matsked pesto på varje och linda en skiva parmaskinka runt.
  6. Baka fisken i ugn i 150°C i ca 10 min. Servera med ärtrisotton.

Tips!

  • Lite extra parmesan på risotton är jättegott.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

4 
portioner
 
arborioris
250 
g
 
Svenska Små fina Ärter
50 
g
 
parmesanost
500 
g
 
Fina filéer av torsk MSC
4 
msk
 
pesto
4 
st
 
skivor parmaskinka
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält