7 min
förberedelsetid
8 min
tillagningstid
4
Serveringar
Ärtiga ägg på buffén
Gör en smarrig buffé fylld med godsaker. Och ägg är ett måste på buffébordet eller hur? Dessa ärtiga ägghalvor är helt perfekta till påskbuffén men kan såklart bjudas på vid alla möjliga tillfälle.
Förberedelser
Koka äggen och ärter i separata kastruller.
- Skala och gröp ur äggulan ur äggen.
- Mixa gröna ärtor med äggula och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
Lägg blandningen i en spritspåse och spritsa i ägghalvan och garnera med en bit färsk chili.
Tips!
- Tycker du inte om chili eller vill variera dekorationen på dina ägghalvor, kan du givetvis byta ut chilin mot din favorittopping och lägga på äggen istället.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
4
tsk
crème fraiche
1/2
dl
Svenska Ärter
4
st
ägg
Salt och peppar
Färsk chili
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
Smakfulla alternativ
Kryddbakad lax med senapssås
30 min
Suffléomelett med spenat
25 min
Inkokt lax med jordärtskockspuré
55 min
Krabbdipp
15 min
Ärtröra på bruschetta
15 min
Grillad sparris med parmesan
15 min
Haricots verts med örtsmör
14 min
Minipajer med spenat, kumminost & rökt lax
30 min
Vintersallad
15 min
Klassiskt goda garnerade ägghalvor
15 min