Ärtiga ägghalvor

Ärtiga ägghalvor
7 min
förberedelsetid
8 min
tillagningstid
4
Serveringar

Ärtiga ägg på buffén

Gör en smarrig buffé fylld med godsaker. Och ägg är ett måste på buffébordet eller hur? Dessa ärtiga ägghalvor är helt perfekta till påskbuffén men kan såklart bjudas på vid alla möjliga tillfälle.


Förberedelser

  1. Koka äggen och ärter i separata kastruller.

  2. Skala och gröp ur äggulan ur äggen.
  3. Mixa gröna ärtor med äggula och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg blandningen i en spritspåse och spritsa i ägghalvan och garnera med en bit färsk chili.

Tips!

  • Tycker du inte om chili eller vill variera dekorationen på dina ägghalvor, kan du givetvis byta ut chilin mot din favorittopping och lägga på äggen istället.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

4 
tsk
 
crème fraiche
1/2 
dl
 
Svenska Ärter
4 
st
 
ägg
Salt och peppar
Färsk chili

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält