Kryddbakad lax med senapssås

Kryddbakad lax med senapssås
10 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Kryddbakad lax med senapssås

Buffédags? Samla familj och vänner och bjud in till buffé med det lilla extra. Denna kryddbakade lax med senapssås passar bra till alla möjliga buffébord t ex till påsk och jul.


Förberedelser

  1. Tina laxen.
  2. Mortla rosépeppar, grönpeppar, vitpeppar och salt. Blanda med farinsocker.
  3. Gnid in laxen med pepparblandningen och sätt in laxen i ugnen ca 20 minuter i 175°C varmluft.
  4. Blanda ingredienserna till såsen och servera till den ugnsbakade laxen.

Dricks!

  • Över från buffén? Servera med kokt potatis och en grönsallad för en komplett måltid.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

500 
g
 
1 
msk
 
Rosépeppar
1 
msk
 
Grönpeppar
2  
Vitpeppar hel
1 
msk
 
Flingsalt
1/2 
dl
 
Farinsocker
Senapsås:
100 
g
 
Äkta Majonnäs, burk
100 
g
 
crème fraiche
2 
msk
 
Skånsk senap
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält