5 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
2
Serveringar
Grilla sparris på gillen och toppa med hyvlad parmesanost
Grillad sparris med parmesan är en favorit för många! Enkelt att göra men så gott. Perfekt att servera som tillbehör till grillad lax, torsk eller kyckling.
Förberedelser
- Grilla sparris ca 5 minuter på grillen eller i en varm räfflad panna
- Lägg upp på ett fat, hyvla över parmesan och ringla över olivolja
- Salta och peppra
Dricks!
- Receptet räcker till 2 normalstora portioner men väljer du att servera dem som mindre smakportioner räcker receptet till ca 4 personer.
Ingredienser
200
g
sparris
parmesan
olivolja
Salt och peppar
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
Gotlands godaste primör på grillen!Enkelt och gott med flingsalt på toppen. Fungerade bra att kombinera med en bit lax på grillen.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.