Falafel med pasta, rostad paprika & mandel

Falafel med pasta, rostad paprika och mandel
Green Cuisine
25 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar

Pasta med falafel, paprika och mandel

Vegetariskt & smakrikt! Här lagar ni lätt en god falafel med pasta som får smak av rostad paprika, mandel och tomat. Serveras med söta och goda Ebba ärter. Så gott!

 

 

Förberedelser

  1. Smörj in delad paprika i olja och grilla i ugn 225 grader i ca 15 min, till paprikan börjar bli svart
  2. Skala paprikan och mixa med tomat, mandel och olivolja
  3. Smaka av med salt och peppar
  4. Koka pastan enligt anvisning och blanda ner paprika och mandelröran i den varma pastan, strö över persiljan
  5. Stek falafeln och servera med varma gröna ärtor.

Dricks!

  • Ringla gärna lite olivolja över den färdiga rätten!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

20 
st
 
Falafel
4 
st
 
röda paprikor
400 
g
 
konserverad cocktailtomater
200 
g
 
mandlar
1/2 
dl
 
olivolja
Salt och peppar
800 
g
 
bandspagetti
1 
dl
 
Svenska Ärter
1/2 
dl
 
persilja

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält