Pasta med falafel och grön ärtpesto

Pasta med falafel och grön ärtpesto
Green Cuisine
20 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Krämig pasta med falafel och grön ärtpesto

Med detta recept lagar ni snabbt och enkelt en nyttig och god pastarätt. Servera med falafel, sparris, soltorkade tomater samt en underbart god ärtpesto. Smaklig måltid!

Förberedelser

  1. Mixa ärter, vitlök, citronsaft och –skal och olja till ärtpeston så att det är lite bitar kvar. Rör ner parmesanost och smaka upp med salt och peppar.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Dela sparrisen och grovhacka soltorkade tomater. 
     
  4. Tillaga falafeln enligt anvisningen på förpackningen.
  5. Fräs två tredjedelar av ärtpeston i en stekpanna. Tillsätt sparrisen och sedan pastan. Rör ner soltorkade tomater och sojabönor. Lägg upp pastan och falafeln på tallrikar. Klicka över resterande ärtpesto och toppa med ruccola.

Dricks!

  • Toppa rätten med hyvlad parmesan!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
paket
 
Falafel
150 
g
 
sparris
400 
g
 
pasta (spagetti eller linguini)
2 
dl
 
soltorkade tomater
100 
g
 
sojabönor
30 
g
 
ruccola
Ärtpesto:
3 
dl
 
Svenska Ärter
1/2 
st
 
vitlöksklyfta
1/2 
citron, saft och rivet skal
30 
g
  
basilika
1 1/2 
dl
 
olivolja
75 
g
 
parmesanost
salt och nymald svartpeppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält