15 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar
Frasig Fish & Crisp med krämig stuvad spenat
Här kommer ett tips på en klassisk vardagsrätt som funkar i alla lägen. Vår krispiga Fish & Crisp tillsammans med krämig stuvad spenat är en perfekt kombo. Servera en örtig potatisstomp till.
Förberedelser
Tillaga Fish & Crisp enligt anvisningar på förpackningen.
Tillaga den stuvade spenaten enligt anvisningar på förpackningen.
Under tiden, koka potatisen mjuk, häll av vattnet och låt ånga i några minuter.
Mosa potatisen grovt med en stomp eller träslev. Blanda samtidigt ner örter, crème fraîche och citronskal. Smaka av med salt och peppar.
Dricks!
Addera en klick smör i örtstompet för ett krämigare stomp.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
dl
färsk dill
hackad
1
förpackning
Fish & Crisp gourmetfiléer
800
g
potatis
mjölig
1
förpackning
Stuvad Spenat
salt och peppar
1
dl
färsk persilja
hackad
1
st
citron
rivet skal
1,5
dl
crème fraîche
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
God örtsåsÖrttsåsenvar mkt god, den tar jag med mig! Fisken är också god kall dagen efter och kan då ätas som en macka med örtsåsen på toppenJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Frasig fisk med god örtsåsÖrtsåsen var fantastisk, en väldigt god rätt!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Toppa med tabasco!Tack för det här receptet! Det var verkligen ett lyft att droppa lite tabasco över fisken för att få lite hetta, /JohnJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.