Fish & Crisp med stuvad spenat och örtstomp

Fish & Crisp med stuvad spenat och örtstomp
15 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Frasig Fish & Crisp med krämig stuvad spenat

Här kommer ett tips på en klassisk vardagsrätt som funkar i alla lägen. Vår krispiga Fish & Crisp tillsammans med krämig stuvad spenat är en perfekt kombo. Servera en örtig potatisstomp till.

Förberedelser

  1. Tillaga Fish & Crisp enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Tillaga den stuvade spenaten enligt anvisningar på förpackningen.

  3. Under tiden, koka potatisen mjuk, häll av vattnet och låt ånga i några minuter.

  4. Mosa potatisen grovt med en stomp eller träslev. Blanda samtidigt ner örter, crème fraîche och citronskal. Smaka av med salt och peppar.

Dricks!

  • Addera en klick smör i örtstompet för ett krämigare stomp.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
dl
 
färsk dill
 
hackad
1 
förpackning
 
Fish & Crisp gourmetfiléer
800 
g
 
potatis
 
mjölig
1 
förpackning
 
Stuvad Spenat
salt och peppar 
1 
dl
 
färsk persilja
 
hackad
1 
st
 
citron
 
rivet skal
1,5 
dl
 
crème fraîche

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • God örtsås
    Örttsåsenvar mkt god, den tar jag med mig! Fisken är också god kall dagen efter och kan då ätas som en macka med örtsåsen på toppen
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Frasig fisk med god örtsås
    Örtsåsen var fantastisk, en väldigt god rätt!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Toppa med tabasco!
    Tack för det här receptet! Det var verkligen ett lyft att droppa lite tabasco över fisken för att få lite hetta, /John
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.