15 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
2
Serveringar
Lättrimmad torskrygg med asiatiska smaker
När gav du din torsk en asiatisk twist senast? Toppa med en klick wasabi så får du garanterat fart på middagsbordets snällaste och mest älskade fisk. Servera med falafel och broccoli.
Förberedelser
Tillaga broccolin och falafeln enligt anvisning på förpackningarna.
- Rör ihop ingredienserna till dipperna i två separata skålar.
Dela fisken i mindre bitar. Krydda med några nypor salt och låt dra i 10 min. Ugnsbaka i 100 grader i 10 min.
Lägg upp torsk, falafel och broccoli på ett fat. Krydda med chiliflakes.
Dricks!
- Servera torskbitarna och falafeln med dipperna och en klick wasabi.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
125
g
Falafel
1-2
förpackning
Torskryggfilé MSC
125
g
broccoli
wasabi
Röd sweet chili dipp:
1
msk
tomatpuré
4
msk
sweet chili sås
Ketjap manis dipp:
2
msk
kinesisk soja
2
msk
ketjap manis soja