Lättrimmad torskrygg med asiatisk falafel

Torskrygg & asiatiska grönsaksbullar
15 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
2
Serveringar

Lättrimmad torskrygg med asiatiska smaker

När gav du din torsk en asiatisk twist senast? Toppa med en klick wasabi så får du garanterat fart på middagsbordets snällaste och mest älskade fisk. Servera med falafel och broccoli.

Förberedelser

  1. Tillaga broccolin och falafeln enligt anvisning på förpackningarna.

  2. Rör ihop ingredienserna till dipperna i två separata skålar.
  3. Dela fisken i mindre bitar. Krydda med några nypor salt och låt dra i 10 min. Ugnsbaka i 100 grader i 10 min.

  4. Lägg upp torsk, falafel och broccoli på ett fat. Krydda med chiliflakes.

Dricks!

  • Servera torskbitarna och falafeln med dipperna och en klick wasabi.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

125 
g
 
Falafel
1-2 
förpackning
 
Torskryggfilé MSC
125 
g
 
broccoli
wasabi
Röd sweet chili dipp:
1 
msk
 
tomatpuré
4 
msk
 
sweet chili sås
Ketjap manis dipp:
2 
msk
 
kinesisk soja
2 
msk
 
ketjap manis soja

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält