Fisktacos på Frasiga fiskpinnar
Ännu en variant på vår älskade fish taco. Denna gång med Frasiga fiskpinnar, guacamole och en majsröra med sting. Busenkelt men så himla gott! Kan detta bli en ny fredagsfavorit kanske?
Förberedelser
Tillaga fiskpinnarna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.
Förbered alla grönsakerna och klyfta limen.
Blanda avokadon med smetana/crème fraiche och smaksätt med lite salt o peppar.
Koka upp majs enligt anvisning på förpackning. Blanda sedan majskornen med sriracha majo sauce. Smaka av med lite salt och justera styrkan med sriracha majo sauce.
Lägg ut tortillabröden och fyll dem med grönsakerna och två fiskpinnar. Vik ihop och lägg upp dem tillsammans med en klyfta lime och lite grönt (persilja/koriander/ärtskott).
Dricks!
Servera allt i skålar och låt var och en bygga sina fisk tacos.