30 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar
Dags att våga testa en ny variant till tacomyset?
Sätt en ny tradition till tacofredag och byt ut färsen mot fisk istället. Gott för dig, dina barn och för miljön. Vi är övertygade om att detta recept kommer att bli en ny fredagsfavorit!
Förberedelser
- Marinaden blandas och gnids in på torskryggsfiléerna.
- Tillaga torskryggen i uppvärmd ugn, 120 grader, i 7-10 min.
- Dela torskryggen i bitar och lägg i tortillan tillsammans med dina favorittillbehör.
Toppa med en klick guacamole och eventuellt lite crème fraiche.
Ät fisktacosen direkt!
Dricks!
Tips på goda tillbehör:
Hackade färska örter tex koriander, persilja, mynta
Rivet limeskal
Finhackad ananas, mango
Strimlad picklad rödlök
Majskorn
Avocado grovhackad
Blandad sallad
Guacamole
Crème fraiche
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
420
g
Torskryggfilé MSC
Små tortillabröd
Finhackad ananas & mango
Majskorn
Guacamole
Strimlad picklad rödlök
Marinad:
3
msk
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2
tsk
hackad chili
Crème fraiche/guacamole
Salt och svartpeppar
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
Smakfulla alternativ
Fisktacos med torsk, mango, ananas och syrad rödlök
40 min
Fisktacos med panerad fisk, mango, lime och koriander
30 min
Fiskburritos med tomatsalsa och guacamole
35 min
Fisktacos med ärtguacamole och grillad paprika
40 min
Fisktacos med mango- & chilisås och syrad rödlök
40 min
Provencalsk fiskgryta
45 min
Torskburgare med lax, vitlökscrème och kålsallad
40 min