5 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar
Kenneths skånska remoulad med touch av Danmark
Vår kock Kenneth har vispat ihop en riktigt god remoulad som passar perfekt till våra panerade fisk, varför inte servera med vår superkrispiga Fish & Crisp? Smaklig spis!
Förberedelser
- Förbered grönsakerna: Häll av de picklade grönsakerna och mixa dem fint med en mixer eller stavmixer.
- Blanda ingredienserna: Tillsätt majonnäs, smetana, svensk senap, Dijonsenap, curry, gurkmeja, salt och vitpeppar till de torra grönsakerna. Smaka av och justera kryddningen vid behov.
- Låt stå: Låt remouladen stå i kylskåp några timmar innan servering för att smakerna ska utvecklas. Rör om en sista gång innan servering.
- Ta bort vätska: Pressa ut all vätska från de mixade grönsakerna ordentligt genom en sil för att undvika en lös remoulad.
Dricks!
Vill du ge remouladen en extra touch, kan du addera 1-2 tsk riven ingefära för en trevlig syra och lite extra hetta.
Denna Skånska remoulad passar utmärkt som tillbehör till fisk, kött eller vegetariska rätter.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
st
burk picklade grönsaker
4
msk
Äkta Majonnäs, burk
4
msk
Smetana, alt dubbla majonäsen
½
msk
svensk senap, exempelvis Slotts Classic
½
msk
Dijonsenap
2
tsk
curry
1
tsk
gurkmeja
malen vitpeppar
Salt