Kenneths skånska remoulad

Goda såser och rörer fotograferade ovanifrån
5 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Kenneths skånska remoulad med touch av Danmark

Vår kock Kenneth har vispat ihop en riktigt god remoulad som passar perfekt till våra panerade fisk, varför inte servera med vår superkrispiga Fish & Crisp? Smaklig spis!

Förberedelser

  1. Förbered grönsakerna: Häll av de picklade grönsakerna och mixa dem fint med en mixer eller stavmixer.
  2. Blanda ingredienserna: Tillsätt majonnäs, smetana, svensk senap, Dijonsenap, curry, gurkmeja, salt och vitpeppar till de torra grönsakerna. Smaka av och justera kryddningen vid behov.
  3. Låt stå: Låt remouladen stå i kylskåp några timmar innan servering för att smakerna ska utvecklas. Rör om en sista gång innan servering.
  4. Ta bort vätska: Pressa ut all vätska från de mixade grönsakerna ordentligt genom en sil för att undvika en lös remoulad.

Dricks!

  • Vill du ge remouladen en extra touch, kan du addera 1-2 tsk riven ingefära för en trevlig syra och lite extra hetta.

    Denna Skånska remoulad passar utmärkt som tillbehör till fisk, kött eller vegetariska rätter.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
st
 
burk picklade grönsaker
4 
msk
 
Äkta Majonnäs, burk
4 
msk
 
Smetana, alt dubbla majonäsen
½ 
msk
 
svensk senap, exempelvis Slotts Classic
½ 
msk
 
Dijonsenap
2 
tsk
 
curry
1 
tsk
 
gurkmeja
malen vitpeppar
Salt

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält