Gratinerad sparris med getost

Gratinerad sparris med getost
10 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar

Gratinerad grön sparris

Sparris i smakkombination med getost, chili och honung.

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 225°C varmluftseffekt.

  2. Lägg sparrisen på en plåt med bakplåtspapper. Vänd runt i olivolja, salt och peppar.

  3. Fördela getosten över sparrisen och toppa med pistagenötterna.

  4. Blanda honung med chili och persilja. Ringla över getosten.

  5. Gratinera i ca 8–10 minuter tills getosten fått färg. Servera genast.
     

Dricks!

  • Servera gärna med ett nybakat bröd.

Ingredienser

200 
g
 
sparris
2 
msk
 
olivolja
200 
g
 
getost
1 
dl
 
pistagenötter, hackade
2 
tsk
 
honung
25 
g
 
chili
15 
g
 
persilja
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält