Grillade rotfrukter

Grillade rotfrukter
10 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Grillade rotfrukter med smak av fänkål och citron

Rotfrukter och grönsaker i Andalusian style är lika enkla och goda att tillaga i ugn som på grillen. Lägg grönsakerna i folie, en grillpanna eller i en murikka och grilla tills grönsakerna fått fin färg. En krispig och lättlagat måltid där allt kan tillagas på grillen, smidigt och smakrikt!

Förberedelser

  1. Trä på falafel på spett och pensla med lite olja.
  2. Häll upp grönsaksmixen och grilla under omrörning på medelvärme i ca 15-20 minuter.
  3. Grilla spetten och grönsakerna lite lätt tills de fått fin grillyta.
  4. Använd en form eller plåt anpassad för grill. Tillsätt lite olja i botten av formen.
  5. Blanda ner färsk rucola bland rotfrukterna och servera tillsammans med grillad falafel på spett. 

Dricks!

  • För variation byt ut falafel mot grillad torskrygg.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1  
förpackning
 
Ugnsgrönsaker Andalusian Style
100 
g
 
färsk rucola
1 
förpackning
 
Falafel

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält