Pasta med gorgonzola, spenat & valnötter

Pasta med gorgonzola, spenat & valnötter
10 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar

Pasta penne med gorgonzola, spenat & rostade valnötter

En smakrik pastarätt på bara 4 ingredienser. Pasta penne som blandas med Bladspenat, gorgonzola och rostade valnötter. Klart på ca 15 minuter. Enklare och godare blir det inte!

Förberedelser

  1. Värm Bladspenat tillsammans med gorgonzola enligt anvisning på förpackningen.

  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tills den är al dente.

  3. Lägg upp på tallrikar och strö över lite extra valnötter. Avsluta med att salta och peppra pastan.

  4. Rosta valnötterna i en torr stekpanna.

  5. Vänd i den kokta pastan i spenaten tillsammans med valnötterna.

Dricks!

  • Älskar du gorgonzola? Toppa pastan genom att smula lite extra gorgonzola uppe på!
    Byt ut pastan till en glutenfri pasta om du önskar en glutenfri rätt. 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Bladspenat
400 
g
 
pasta
 
penne rigate
2 
msk
  
gorgonzola
50 
g
 
valnötter
salt och peppar 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält