10 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar
Pasta penne med gorgonzola, spenat & rostade valnötter
En smakrik pastarätt på bara 4 ingredienser. Pasta penne som blandas med Bladspenat, gorgonzola och rostade valnötter. Klart på ca 15 minuter. Enklare och godare blir det inte!
Förberedelser
Värm Bladspenat tillsammans med gorgonzola enligt anvisning på förpackningen.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tills den är al dente.
Lägg upp på tallrikar och strö över lite extra valnötter. Avsluta med att salta och peppra pastan.
Rosta valnötterna i en torr stekpanna.
Vänd i den kokta pastan i spenaten tillsammans med valnötterna.
Dricks!
Älskar du gorgonzola? Toppa pastan genom att smula lite extra gorgonzola uppe på!
Byt ut pastan till en glutenfri pasta om du önskar en glutenfri rätt.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
förpackning
Bladspenat
400
g
pasta
penne rigate
2
msk
gorgonzola
50
g
valnötter
salt och peppar