Smördeg med ost och picklad rödlök

Smördeg med picklad rödlök och babyspenat
10 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar

Smördegssnittar med ost, babyspenat och picklad rödlök

Smördegssnittar gjorda i våffeljärnet! Krispiga smördegssnittar fyllda med ost, babyspenat och picklad rödlök. Perfekta till fördrinken, brunchen eller minglet!

Förberedelser

  1. Koka upp vatten och rör i socker samt ättika. Skär löken på en mandolin och rör ner i lagen och låt dra.

  2. Kavla ut och skär till smördegen så att den passar i ett våffeljärn.

  3. Lägg ett ark smördeg ovanpå och tryck till kanterna så att inte fyllningen kommer ut.

  4. Lägg på ost, babyspenat och picklad lök.

  5. Lägg i våffeljärnet och grädda tills smördegen är gyllenbrun.

Dricks!

  • Byt ut fyllningen till nutella, minimarshmallows och jordgubbar för en söt variant!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Smördeg
2 
st
 
rödlök
3 
dl
 
vatten
2 
dl
 
socker
1 
dl
 
ättika
65 
g
 
babyspenat
2 
dl
 
riven ost

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • Så smart!
    Vilken smart idé att använda smördegen i våffeljärnet. Lite kladdigt blir det men krispigt och gott. Kul att göra med barnen!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.