10 min
förberedelsetid
40 min
tillagningstid
4
Serveringar
Fisk i ugn med tomatsås och bulgursallad
Fiskmiddagen är räddad! Tillaga enkelt ugnsbakad fiskfilé med tomatsås i formen, i ugnen på 200 grader i cirka 40 minuter. Servera med en bulgursallad med tomater och ärter.
Förberedelser
Sätt ugnen på 200 grader. När ugnen blivit varm, tillaga fisken i formen i cirka 40 minuter.
Under tiden, passa på att koka både bulgur och gröna ärter enligt anvisning på förpackningarna.
Blanda bulgur med örtolja och majonnäs.
Vänd sedan i salladsmix, delade tomater och gröna ärter.
Lägg upp på tallrik och servera med den ugnsbakade fisken.
Dricks!
Strö gärna över lite hackad persilja precis innan servering.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
2
förpackning
Ugnsbakad Fisk Tomat
800
g
bulgur
kokt
1,5
dl
örtolja
6
msk
Äkta Majonnäs, burk
70
g
salladsmix
16
st
körsbärstomater
2
dl
Svenska Ärter