Ugnsbakad fisk med tomat & bulgursallad

Ugnsbakad fiskfilé med tomatsås & mozzarella samt bulgursallad
10 min
förberedelsetid
40 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fisk i ugn med tomatsås och bulgursallad

Fiskmiddagen är räddad! Tillaga enkelt ugnsbakad fiskfilé med tomatsås i formen, i ugnen på 200 grader i cirka 40 minuter. Servera med en bulgursallad med tomater och ärter.

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 200 grader. När ugnen blivit varm, tillaga fisken i formen i cirka 40 minuter.

  2. Under tiden, passa på att koka både bulgur och gröna ärter enligt anvisning på förpackningarna.

  3. Blanda bulgur med örtolja och majonnäs.

  4. Vänd sedan i salladsmix, delade tomater och gröna ärter.

  5. Lägg upp på tallrik och servera med den ugnsbakade fisken.

Dricks!

    • Strö gärna över lite hackad persilja precis innan servering.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

2 
förpackning
 
Ugnsbakad Fisk Tomat
800 
g
 
bulgur
 
kokt
1,5 
dl
 
örtolja
6 
msk
 
Äkta Majonnäs, burk
70 
g
 
salladsmix
16 
st
 
körsbärstomater
2 
dl
 
Svenska Ärter

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält