10 min
förberedelsetid
40 min
tillagningstid
4
Serveringar
Fisk i ugn med tomatsås och potatissallad
Smakrik fiskrätt som går enkelt att laga i ugnen. Ugnsbakad fiskfilé med tomatsås och mozzarella. Servera med en potatissallad på körsbärstomater, spetskål och solrosskott. Toppa med riven mozzarella.
Förberedelser
Sätt ugnen på 200 grader. När ugnen blivit varm, tillaga fisken i cirka 40 minuter.
Under tiden fisken är i ugnen, passa på att koka potatis.
Dela tomaterna och kålen i mindre bitar.
Blanda tomaterna, kål och solrosskott med den kokta potatisen. Bryt över mozzarella.
Servera potatissalladen med fisken.
Dricks!
Toppa rätten med hackad persilja.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
2
förpackning
Ugnsbakad Fisk Tomat
800
g
potatis
16
st
körsbärstomater
100
g
spetskål
250
g
mozzarella
100
g
solrosskott